×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Betaalmethoden

Bij trampoline.nl kan je op één of meer van de volgende manieren betalen:

Creditcard (Visa, MasterCard, Maestro)
Je kunt de creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren, samen met jouw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je hoeft aan te melden.

DIRECTebanking
DIRECTebanking is een nieuwe en gecertificeerde online betaalmethode gebaseerd op de reeds gevestigde online bankapplicaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van de bestaande online homebanking applicaties van rekeninghouders voor een snelle en veilige afhandeling van je betaling.

Direct Debit
Bij SEPA Direct Debit gaat het om een nieuw betaalinstrument waarmee consumenten en bedrijven in alle SEPA-landen via automatisch incasso grensoverschrijdende betalingen kunnen afwikkelen. Het is voor debiteuren en schuldeisers dus niet meer nodig om rekeningen in verschillende landen aan te houden.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen op eBay en in andere online winkels kunt betalen.