×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Blog

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 10 jan. 2019 10:43:05 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Veiligheid trampoline gebruik

  Kom je met een kind in het ziekenhuis met een breuk, dan is vaak de eerste vraag of het van een trampoline is gevallen. Trampoline springen wordt vaak als gevaarlijk gezien. Maar ook hier geldt, hoe wordt het gebruikt? En uiteraard is de kwaliteit van de trampoline ook van belang.

   

  Joost is benaderd door BN de Stem met de vraag hoe veilig een trampoline eigenlijk is. Conclusie; Hoe veilig is de trampoline? Dat hangt óók af van de ouders

   

  Benieuwd naar het artikel?  Klik hier om het te lezen.

  Artikel BN de Stem

 • 7 jan. 2019 12:02:54 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Avyna gaat samenwerken met KNGU

   Avyna Trampolines en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie zetten zich samen in voor veilig springplezier

   

   Er hing afgelopen zaterdagavond een extra feestelijke sfeer in de Ziggo Dome. Niet alleen werden duizenden bezoekers verrast met een spetterende gymsport show tijdens A Touch of Gold, ook tekende de KNGU een overeenkomst met marktleider Avyna Trampolines.   
   Minimaal tot 2021 zetten beide partijen zich in voor veilig springplezier. 

    

  Tot in de achtertuin 


  Marieke van der Plas (directeur KNGU) is enthousiast over de samenwerking: "Het spreekt mij erg aan dat we dat we met een partij met aanvullende kennis en ervaring de krachten bundelen om het trampoline springen leuker en veiliger te maken. Onze sport- inhoudelijke kennis brengen we nu ook graag tot in de achtertuin".

   

  Volop verrassen 


  Namens Avyna Trampolines licht eigenaar Joost van Tol de plannen toe: "Veiligheid staat bij ons sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Met deze samenwerking vergroten we het bereik aanzienlijk. Dat we nu samen op beide vlakken kunnen doorpakken geeft mij energie. Ik weet zeker dat we de komende jaren de gymsport fans volop gaan verrassen."

  Neem eens een kijkje op hun website: kngu.nl en houd onze website en SocialMedia kanalen in de gaten! 

 • 2 jan. 2019 13:12:57 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Billen van de bank met Arie Boomsma Etos campagne

  Fit met Etos


  Ontvang bij besteding van € 12.50 bij de Etos een krasvoucher met unieke code van 1 januari t/m 10 februari 2019. Met deze unieke code maak je kans op een van de meer dan 1800 waanzinnige prijzen waaronder mooie Avyna prijzen.
  De Etos organiseert in samenwerking met Arie Boomsma een actie om mensen te helpen op het gebied van gezondheid en beweging.
   

  Doe mee en maak kans op een mooie ronde trampoline voor in je tuin met veiligheidsnet en trapje of op een van de twintig Fitness trampolines
  Trampoline springen is voor iedereen, jong en oud.

   

  Met je billen van de bank en keep jumping!

 • Wander Watch

  23 nov. 2018 08:12:37 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Persbericht: Wanderwatch en Avyna introduceren de smart trampoline 23 november 2018 

  Lees meer
 • 2 okt. 2018 02:57:00 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Avyna commercial

  Het was die dag, zoals vele dagen in 2018 bloed heet, maar dat heeft er niemand er van weerhouden om lekker te springen. 

  Het doel van de commercial is, de lol te laten zien die kinderen ervaren als ze op een Avyna trampoline springen. En daar hebben we weinig voor te hoeven regiseren. Vlog het ene model als een Boeddha de lucht in, maakte de ander een mooie salto. Maar ze gingen er allemaal met een glimlach en warme wangen van de trampoline af.

  Klik hier voor het resultaat.

  Wij zijn trots en blij met deze commercial en willen nogmaals alle modellen en Kaaps bedanken voor hun bijdragen. 

 • 1 okt. 2018 20:57:00 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Trampoline afdekhoes

  De seizoenen hebben ons lang voor de gek gehouden, maar het is nu echt herfst. Niet alleen op de kalender, maar ook als je naar buiten kijkt. De tuin is waarschijnlijk al winterklaar gemaakt, maar vergeet de trampoline niet.

  Beschermt je trampoline tegen weersinvloeden en vuil met een afdekhoes, om zo de levensduur van je trampoline verlengen. De afdekhoezen hebben een rooster in het midden zodat het water hierlangs afgevoerd wordt. 

  Wij hebben diverse maten in ons assortiment voor zowel ronde als rechthoekige trampolines en ze zijn van uitstekende kwaliteit. 

 • 5 sep. 2018 14:24:00 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Waardoor onderscheid avyna zich?

   

  De keuze maken waar je jouw trampoline gaat kopen is niet voor iedereen even makkelijk.

  Dit komt omdat trampolines er zijn in vele soorten en maten, van lage tot hoge kwaliteit.  

  Wij van Avyna stellen veiligheid voorop, daarom worden al onze trampolines geproduceerd volgens de huidige regels en wetgeving en zijn ze van een hoge kwaliteit. 

  Als je hier op klikt kan je twaalf redenen lezen om voor Avyna te kiezen.

 • Veilig springen op een trampoline

  24 aug. 2018 13:34:04 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Trampolinespringen, doe het veilig

  Tegenwoordig zie je bijna overal trampolines, in pretparken, op campings, bij scholen, op kermissen en ook steeds meer gemeentes plaatsen trampolines bij kinderveldjes. Wij van Avyna snappen dat helemaal! Trampolines hebben enorme aantrekkingskracht op kinderen. En niet alleen kinderen, maar ook volwassenen moeten zich vaak inhouden niet te gaan springen.  

  Maak afspraken met je kind(eren)

  Kijk als ouder naar wat je kind aankan. Welke stunts ze wel kunnen en mogen doen en welke nog onverantwoord zijn. Laat ze geen stunts doen als er meerdere kinderen op de trampoline zijn.
  Vertel oudere kinderen dat als er kleine kinderen op de trampoline staan, ze extra voorzichtig moeten zijn met springen. Door de kracht waarmee zij springen kan een jonger kindje makkelijk 'gelanceerd' worden. 

  Ga je zelf een trampoline aanschaffen, let dan op de volgende punten

  • Koop een degelijke, stevige trampoline die voldoet aan de veiligheidsnorm NEN-EN-71-14. Let hierbij met name op de kwaliteit van het staal. Die moet voldoende dik zijn (minimaal 1.8 mm) en een gegalvaniseerde laag hebben (ook de veren van de trampoline) zodat roestvorming is uitgesloten.

  • Een veilige trampoline moet een brede en dikke beschermrand hebben. Deze moet alle veren van de trampoline volledig afdekken zodat eventuele beknelling van vingers voorkomen kan worden. Om een onverwachte val te kunne breken is het van groot belang  dat de beschermrand ook van juiste dikte is. Het meeste geschikte vullingsmateriaal van de beschermrand is weersbestendig Closed-cell foam.

  • Er moet een duidelijke gebruiksaanwijzing worden meegeleverd waarin alle voorzorgsmaatregelen zijn opgenomen.

  • Het springdoek van de trampoline moet waterdoorlatend zijn en moet in het midden voorzien zijn van een markering. Aan een minder ervaren springer kan je dan uitleggen dat dat de meest geschikte plek is om te springen.
  • Kijk of de trampoline een Europees keurmerk heeft en of voldoende garantie op het trampoline frame en onderdelen is inbegrepen.

  • Een trampoline met veiligheidsnet is uiteraard nog veiliger. Meer over trampolines met veiligheidsnetten lees je hier.

  • Wil je helemaal op safe spelen, kies dan voor een InGround trampoline (ingraaf trampoline). 

  Waar ga je de trampoline neerzetten

  Om veilig te kunnen trampolinespringen heeft een trampoline ruimte nodig, zowel rondom als boven de trampoline. Plaats je trampoline dus nooit te dicht tegen een schutting, boom of muur aan. Houd dus rekening met een zogenaamde valzone. Dit is minimaal 1,5 meter vrije valruimte rondom je  trampoline.

  Het beste is dat die oppervlakte bedekt is met gras of rubberen veiligheidstegels. Zo valt een overenthousiast springend kind dus in ieder geval op een zachte ondergrond. Het grootste gevaar bij trampolinespringen is dat kinderen er vanaf kunnen vallen. Om dit tot het minimum te beperken kun je re voor kiezen je trampoline in te graven. Hiermee verklein je de kans op ongelukken. Maar om de veiligheid optimaal te vergroten is het plaatsen van een veiligheidsnet op je trampoline natuurlijk het veiligst.

 • trampoline kopen

  2 mei 2018 11:20:43 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Waar moet je op letten bij het kopen van een trampoline?

  Wij merken vaak dat mensen een groot verschil ervaren tussen trampolines van een hoge kwaliteit en goedkopere merken. Dit verschil zit zich vooral in de veiligheid en de ervaring tijdens het springen.

  Het is namelijk van groot belang dat als je een trampoline koopt, dat deze buiten het plezier wat het oplevert, ook veilig is en van een goede kwaliteit is.

  Als je hier op klikt, kan je lezen waar je op moet letten bij het kopen van een trampoline. Op deze manier krijg je waar voor je geld, en kunnen je zoon, je dochter en jijzelf op een veilige manier trampoline springen.

   

   

   

 • Trampoline ingraven

  18 apr. 2018 13:26:04 Geplaatst in Nieuws & Evenementen

  Eenmaal besloten om een trampoline in te graven, sta je voor de keus wat voor soort trampoline. Een ingraaftrampoline of een opbouwtrampoline? Beide trampolines zijn geschikt om in te graven.
  Lees hier hoe je de trampoline in kunt graven.

  Lees meer
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2