Steeds meer consumenten willen een eigen voetbaldoel kopen. Niet zo raar aangezien voetbal in Nederland de populairste sport is. Maar sta je voor de keuze om een voetbalgoal te kopen waar kies je dan voor? Een voetbaldoel van staal of een voetbaldoel van aluminium?

Hieronder zetten wij de eigenschappen van onze voetbaldoelen op een rijtje zodat jij je eigen keuze kunt maken wat jou het meeste aanspreekt.

Aluminium voetbaldoel

Aluminum voetbaldoelen Avyna

Aluminium voetbaldoelen hebben als voordeel dat ze een zeer lange levensduur hebben. Deze doelen kunnen niet roesten en zijn dus weersbestendig. Een ander groot voordeel is dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn omdat ze licht van gewicht zijn. Om ze stevig te verankeren kun je ervoor kiezen om ze met grondankers vast in de grond te zetten.

Deze robuuste aluminium voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in de breedtematen van 150, 250, 300, 400 en maar liefst 500 cm. Voor iedere tuin dus een geschikte maat voetbaldoel leverbaar.
Al onze voetbaldoelen worden met een stevig voetbalnet geleverd weke overigens ook los na te bestellen zijn.

Stalen voetbaldoel kopen van Avyna

Stalen voetbaldoel

Stalen voetbaldoelen zijn de meest verkochte voetbaldoelen. Dit komt omdat een stalen voetbalgoal zeer stabiel, stevig en oerdegelijk is. Een voetbaldoel van staal is dan ook zwaarder van gewicht dan een aluminium voetbaldoel. Hierdoor zal het doel na een hard schot ook niet snel verschuiven.

Deze robuuste doelen zijn weersbestendig. Onze stalen voetbalgoals zijn verkrijgbaar in de breedtematen 150, 244 en 300 cm en worden met voetbalnet geleverd. Voetbalnetten kunnen overigens ook los nabesteld worden. Voor onze stalen voetbaldoelen hebben we speciale grondankers mochten deze gewenst zijn. 

Stalen voetbaldoel met trainingswand

Voetbaldoel met penaltywandWij hebben overigens ook geweldig mooie stalen voetbaldoelen met trainingswand in ons assortiment. Met zo’n trainingswand in je eigen goal kun je je dus ook prima in je eentje vermaken en leren om je schot te verbeteren. Maar ook met meerderen kun je hiermee voetballen. Wie haalt de hoogste score?

En dit doel kan wel tegen een stootje, het is geproduceerd van staal welke de eigenschap heeft dat het zeer stevig en heel stabiel is.

Deze voetbaldoelen met trainingswand worden ook ingezet tijdens voetbaltrainingen om de vaardigheden van de leden te verbeteren. Deze voetbaldoelen met trainingswand zijn verkrijgbaar in de afmetingen van 3 meter breed en 2 meter hoog.

Rebouncer

Avyna rebouncer

Een rebouncer wordt al heel lang gebruikt bij traingen van voetbal , handbal, volleybal en waterpolo. Tegenwoordig is de rebouncer steeds populairder voor thuisgebruik.
Je kunt eindeloos met de bal tegen de rebouncer aanschieten, koppen of gooien. De bal komt met een verrassende snelheid terug, ideaal dus om je baltechniek te verbeteren. Groot voordeel is dat je dit prima in je eentje kunt doen. Maar ook met z’n tweeen kun je veel plezier beleven aan een rebouncer. De rebouncer heeft de afmetingen van 153 x 102 x 10. Dus ook prima op te bergen als je de rebouncer een tijdje niet gebruikt.

Voetbalvangnetten

Avyna voetbal balkenvanger

Om ons aanbod zo compleet mogelijk aan te kunnen bieden, hebben wij ook ballenvangers in ons assortiment. Deze vangnetten zijn eenvoudig in het frame te bevestigen en stoppen iedere bal.
Ideaal voor gebruik op het trainingsveld of als je een grote tuin hebt. Deze afschermnetten zijn verkrijgbaar in de maten 20 x 5 meter, 25 x 5 meter en een vangnet van maar liefst 30 x 5 meter.