PRIMEUR OP DE BRIGHT DAY: DE EERSTE SMART TRAMPOLINE

Altijd al willen weten hoe vaak je springt? En hoe vaak? Dat kan je nu gaan meten. Wanderwatch en Avyna lanceren ’s-werelds eerste smart trampoline. In deze tijd waarin je elke stap en hartslag kunt meten, kun je nu ook op je Wanderwatch zien hoe hoog en hoe vaak je springt. “Als je naar speelgoed kijkt, zie je dat binnenspeelgoed bijna allemaal interactief is en buitenspeelgoed is nog steeds dezelfde bal en fiets waar wij vroeger mee speelden”, zegt Ellie Karssemakers, oprichter van Wanderwatch. Tijd om ook buitenspeelgoed interactief te maken.

Smart partnership

Wanderwatch en Avyna zijn een smart partnership aangegaan waarbij de innovatiekracht van de startup Wanderwatch en de kennis en ervaring van de premium trampolinefabrikant Avyna worden gecombineerd. “Een fantastische samenwerking, waarbij we samen het actief bezig zijn van kinderen willen stimuleren, op een veilige manier”, volgens Joost van Tol, eigenaar van Avyna. Lancering tijdens Bright Day De smart trampoline wordt gelanceerd tijdens de Bright Day, het grootste tech festival van Nederland. Daar kun je de Wanderwatch en de Smart Trampoline zelf uitproberen.

Over Wanderwatch

Wanderwatch is ‘s-werelds eerste smartwatch voor buitenspelen en maakt buitenspelen interactief. Kinderen worden verleid weer naar buiten te gaan door het slim combineren van de lol van interactieve spellen met al het goede van buitenspelen. Wanderwatch zit boordevol features voor kids, bijvoorbeeld een camera, chat en natuurlijk veel spellen. Daarbij krijgen de kinderen interactieve middelen die hun fantasie verder prikkelt. Denk bijvoorbeeld aan een geluidenapp, balansbal spel en schat zoeken. Op de ouder app op hun eigen smartphone kunnen ouders altijd zien waar hun kinderen zijn en met ze communiceren. Het stelt ouders in staat ook te kunnen loslaten. Kijk voor meer informatie op www.wanderwatch.nl

Over Avyna

Bij Avyna staat veiligheid op één! Spring vrij en veilig op een Avyna trampoline. Trampolines hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen, maar ook op hun ouders. Avyna hecht veel waarde aan de veiligheid. Daarom worden alle trampolines gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en geproduceerd volgens de huidige regels en wetgeving. Niet voor niets geven zij levenslange garantie op het trampoline frame en lange garanties op onderdelen.