×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over Avyna

Avyna is sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwikkelen en zelf produceren van trampolines, trampoline onderdelen en -accessoires. Avyna levert ook voetbal- en hockeydoelen en zelf ontworpen springkussens. De hoofdvestiging van Avyna bevindt zich in Nederland, gevestigd in het Brabantse Rijen.

In Vietnam hebben wij onze eigen fabriek voor de productie van onze trampolines. Neem een kijkje in onze fabriek en zie de hoe een trampoline wordt gemaakt.
Hierdoor kunnen we zelf de controle houden over het gehele proces. Zo kunnen losse onderdelen ook nog over tien jaar nabesteld worden. En kunnen wij, als eigen fabrikant, specificaties van onze producten veranderen zodat wij aan verzoeken van onze klanten kunnen voldoen.

Daar waar de meeste trampolines een levensduur van zo’n vijf jaar hebben, geeft Avyna je standaard levenslange garantie op het frame, tien jaar garantie op de veren en drie tot vijf jaar op het randkussen. Onze trampolines worden overal als beste getest, wereldwijd verkocht en naar volle tevredenheid gebruikt. Niet voor niets traint Rea Lenders, ambassadrice van Avyna en10-voudig NL kampioene en olympisch deelneemster, in haar vrije tijd al jaren op een PRO-LINE trampoline van Avyna. 

Avyna staat voor veilige trampolines

Avyna produceert en levert al haar producten volgens de huidige regels en wetgeving, waardoor onze trampolines geplaatst mogen worden op openbare terreinen. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

Waar moet je op letten bij het kopen van een veilige trampoline?

Maar wij helpen je ook graag verder bij al je trampoline vragen.

trampoline.nl 

Avyna trampolines

Beneluxbaan 7
5121 DC Rijen
+31 (0)161 294 333
sales@avyna.eu

Registratie bij de KvK: 20091719
BTW nummer: NL.8101.78.424.B.01