×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

PRO-LINE mini trampoline

Mini trampoline

Mini trampoline - kleine trampolineAls je een mini trampoline wilt kopen, biedt dit vele voordelen. Kinderen kunnen naar hartelust springen ook als het buiten minder weer is. Maar ook voor volwassenen is een mini trampoline heel geschikt. Wat dacht je van een echte work-out op de trampoline? Door de snelle vetverbranding en stofwisseling kan er blijvend gewichtsverlies optreden. Uiteraard bevordert een workout op de mini trampoline ook je conditie en spierkracht.

Met trampoline springen belast je je spieren en gewrichten weinig dus de kans op blessures is minder groot dan bijvoorbeeld met hardlopen. En je kunt altijd trampoline springen waar je maar wilt, onze mini trampolines zijn geschikt voor binnen en voor buiten. Omdat de mini trampoline niet groot is, kun je deze zo verplaatsen; met goed weer doe je je oefeningen lekker buiten en met slecht weer plaats je de trampoline gewoon binnen. De mini trampolines zijn zowel met als zonder beugels te bestellen.

Kleine trampoline

Kijk ook eens in ons overzicht van PRO-LINE fitness trampolines voor een kleine trampoline. Nieuw in ons assortiment is de AVYFIT fitness trampoline. 

Goedkope kleine trampoline

De aanschafprijs van een mini trampoline is relatief laag. Dit terwijl de kwaliteit daarentegen hoog is. Alle Avyna trampolines zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor jarenlang mee. Onze trampolines zijn geproduceerd en getest volgens alle huidige regels en wetgeving, dus ook AIB gecertificeerd en met levenslange garantie op het fram.

Mini trampoline

Met een kleine trampoline heb je maximaal springplezier, ook een ideale trampoline voor in een kleinere tuin of als je geen tuin hebt; gewoon binnen. Een perfecte kindertrampoline maar ook topvermaak voor tieners en ouders! Trampoline springen is goed voor de ontwikkeling, het evenwichtsgevoel, de motoriek en het zelfvertrouwen van je kind. Bewegen is altijd goed en met trampoline springen gaat dit vanzelf.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)